Bakkerij Het Brood I Ovenverse pistolets, brood en patisserie.

Jaren van traditie en kwaliteit

Brood, pistolets en een prachtig aanbod aan patisserie wordt dagelijks in de eigen grote ambachtelijke bakkerij vervaardigd.

Bakkerij HET BROOD

In 1987 startte Michel Vanderveken, samen met zijn vrouw Dagmar, zijn bakkerij in Hoegaarden. Na opleidingen bij de beste Patissiers in Brussel is Patisserie Michel geboren.

Samen runnen ze de bakkerij en de winkel en hun 2 dochters An en Els groeien op tussen de pistolets en “ de pateekes”. Vandaag is er heel wat veranderd.
Op het moment dat Michel en Dagmar overwegen van met de zaak te stoppen, springen An en Els op de kar. An neemt met haar man Sven de bakkerij in Hoegaarden over die omgedoopt wordt tot “Patisserie Sven”.

Patisserie Michel startte eerste winkel samen met Els en Seppe in 2011. Samen hebben ze grootse plannen. “Patisserie Michel” wordt in 2012 “Bakkerij Het Brood” en Michel en Dagmar geven zich 100% om hun kinderen te helpen in de realisatie van hun droom. Michel zag zijn droom in vervulling gaan; een moderne bakkerij die hij samen met zijn jongste dochter en schoonzoon runt en ondertussen in veilige handen kan overlaten.

Intussen ontvangen we jullie graag in één van onze 8 winkels van Leuven over Tienen tot Landen. Els en Seppe zijn meer dan klaar om de fakkel over te nemen en de jarenlange traditie van kwaliteit en versheid verder te zetten.

Menu