Bakkerij Het Brood I Ovenverse pistolets, brood en patisserie.

Heerlijk brood en zo véél meer.

Brood, pistolets en een prachtig aanbod aan patisserie wordt dagelijks in de eigen grote ambachtelijke bakkerij vervaardigd.

Bakkerij HET BROOD

Seppe zet de traditie van top-patisserie verder. Elke dag werkt hij met een klein team aan de verfijning en vernieuwing van ons aanbod. We testen nieuwe ingrediënten op kwaliteit en smaak voor nog beter brood, nieuwe koffiekoeken en originele patisserie. We evolueren mee met de nieuwste trends en de vraag van onze klanten. 

Vernieuwing en een groot en origineel aanbod zijn voor ons belangrijk maar kwaliteit is onze absolute prioriteit. Bakkerij Het Brood is nog steeds een familiebedrijf en we staan elke dag zelf in de bakkerij om ervoor te zorgen dat onze kwaliteit gegarandeerd blijft. 

Al onze producten zijn kraakvers. Er gaat niets boven een vers gebakken pistolet dus leveren we er 3 tot 4 keer per dag verse! En op zondag zelfs nog om 16u30.  We zorgen steeds voor een groot aanbod maar om de kwaliteit te garanderen komt niets 2 dagen in de winkel. Daar zijn we heel streng op.  

Door het grote aanbod blijft er al wel eens iets over in de winkels. Maar net omdat de kwaliteit zo hoog ligt vinden we dat we het heerlijk brood, pistolets of patisserie niet zomaar kunnen weggooien.  Daarom werken we aan een formule waarbij we kansarme gezinnen kunnen helpen met wat na sluitingstijd nog in onze toonbanken ligt.

Menu